BizPLUS TV: Erkan Yildirim, Managing Director Rixos Hospitality Egypt: „Îi așteptăm pe turiștii români în frumosul Egipt, să experimenteze vacanțele de lux pe care Rixos Hotels, împreună cu Bonjour Tour, le oferă în Sharm el Sheikh și Hurghada”

Erkan Yildirim, Managing Director Rixos Hospitality Egypt. FOTO Rixos Hotels

Grupul hotelier turc Rixos Hotels, înființat în anul 2000, a reușit, într-o perioadă relativ scurtă, să redefinească turismul de lux, devenind lider mondial în ceea ce privește conceptul ultra all inclusive. Având 27 de hoteluri și resorturi în țări din Europa și Orientul Mijlociu, Rixos Hotels deține două resorturi ce se întind pe o suprafață totală de aproape 100 de hectare în stațiunea de lux egipteană Sharm el Sheikh, situată în sudul Peninsulei Sinai.

La invitația tour-operatorului Bonjour Internațional Tour (fondator: Cristina Adriana Nae), care organizează pentru turiștii români, de mai bine de trei ani, vacanțe de lux în Egipt, BizPLUS s-a bucurat, timp de câteva zile, de ospitalitatea celor două resorturi Rixos de cinci stele din Sharm el Sheikh, Rixos Sharm el Sheikh (adult only) și Rixos Premium Seagate. Cu acest prilej, jurnalistul Paul Alexe a stat de vorbă cu Erkan Yildirim, managerul general al Rixos Hospitality Egypt.

Acesta a explicat conceptul ce stă la baza ospitalității resorturilor Rixos, care sunt facilitățile și serviciile ultra all inclusive de care turiștii români pot beneficia în cele trei locații Rixos din Egipt (două resorturi în Sharm el Sheikh, unul în Hurghada), dar și de ce este un moment ideal pentru români de a alege ca destinație de vacanță Egiptul, unde pot beneficia de vacanțe de lux la prețuri accesibile, ce păreau utopice cu doar trei-patru luni în urmă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*