Au fost deschiși traficului primii patru kilometri din Varianta de Ocolire Satu Mare

Varianta ocolire Satu Mare. FOTO CNAIR

CNAIR anunță că vineri, 22.10.2021, ora 13:00, s-au deschis traficului primii patru kilometri din Varianta de Ocolire Satu Mare, cuprinși între km 9+600 (intersecție VOSM cu DN19) – km 13+600 (intersecție VOSM cu DN19A, proiect cu o valoare de 304.790.869,19 lei (fără TVA).

La eveniment au participat: Ionel Scrioșteanu – Secretar de Stat Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Cristian Pistol – Director General CNAIR S.A., Pataki Csaba – Președinte C.J. Satu Mare, Valer Beseni – Vicepreședinte C.J. Satu Mare, Adelin Ghiarfas –  Vicepreședinte C.J. Satu Mare, Ionuț Rus – Vicepreședinte C.J. Satu Mare, Kereskenyi Gábor – Primar Municipiul Satu Mare,  Tamás Ferenc Altfatter – Prefect,  Radu Bud – Subprefect, dar și parlamentarii Adrian Cosma, Nagy Szabolcs, Magyar Lorand – deputați.

“Acest sector din varianta ocolitoare, are o importantă deosebită cu precădere din perspectiva devierii traficului ce străbătea municipiul Satu Mare pe ruta Petea (frontiera cu Ungaria) – Oradea. Astfel, camioanele de mare tonaj, nu vor mai traversa orașul, totodată, locuitorii vor avea o rută alternativă pentru a evita aglomerația urbană.

Profit de acest moment, să mulțumesc tuturor autorităților locale pentru sprijin și implicare în rezolvarea problemelor apărute pe perioada de execuție a acestui proiect”, a declarat Cristian Pistol, Director General CNAIR S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*