Au fost avizate Proiectul Tehnic și Detaliile de Execuție pentru proiectarea și execuția sectoarelor 1 și 2 ale lotului 3 din Autostrada de Centura București Sud

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR a anunțat că, miercuri, 13 octombrie, în cadrul CTE – CNAIR SA au fost avizate Proiectul Tehnic și Detaliile de Execuție, urmând a fi emis Ordinul de Începere a Lucrărilor pentru contractul “Proiectare și Execuție Autostrada de Centura București Sud, LOTUL 3, Sector 1, km 85+300 – km 100- 765, aferent Centura Sud și Sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centura Nord”.

Antreprenorul General este Asocierea Aktor S.A. – Euroconstruct Trading ’98 SRL.

Valoarea totală a contractului este 853,422,022.52 lei fără TVA.

Sursa de finanțare: Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 -2020 și Guvernul României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*