Aproape 26 milioane de lei pentru educație și consolidarea poziției pe piață a unor firme

Cseke Attila. FOTO Guvernul României

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 10 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 25.825.768,96 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA.

Dintre acestea, 4 proiecte vizează modernizarea infrastructurii educaționale din:

  • comuna Săucești (jud. Bacău), pentru modernizarea infrastructurii școlare, va beneficia de 6.783.272,23 lei;
  • comuna Buhoci (jud. Bacău) va beneficia de 6.162.447,80 lei pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii gimnaziale;
  • comuna Cislău (jud. Buzău), pentru reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Scărișoara, va beneficia de 3.087.775,78 lei;
  • orașul Slănic (jud. Prahova) va beneficia de 4.711.418,02 lei pentru creșterea eficienței energetice în cadrul Liceului Teoretic “Șerban Vodă”.

Alte 6 proiecte au ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*