ANL a recepţionat 16 locuinţe de serviciu în orașul Ineu

Bloc ANL. FOTO Ministerul Dezvoltării

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat, în orașul Ineu (jud. Arad), 16 locuințe de serviciu.

Locuințele (8 garsoniere și 8 apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din strada Aleea Oituz nr.16, pe un regim de înălţime P+3E (parter+3 etaje), valoarea investiției fiind de 2.733.320,48 lei (inclusiv TVA).

ANL a finalizat, în cadrul programului “Construcția de locuințe de serviciu”, 16 apartamente în orașul Babadag (jud. Tulcea), 16 apartamente în municipiul Dorohoi (jud. Botoșani), 15 apartamente în municipiul Curtea de Argeș (jud. Argeș), 16 apartamente în municipiul Orăștie (jud. Hunedoara), 30 de locuințe în orașul Hațeg (jud. Hunedoara), 24 de apartamente în municipiul Bistrița (jud. Bistrița Năsăud), 16 apartamente în orașul Aleșd (jud. Bihor), 30 de apartamente în municipiul Suceava (jud.Suceava).

Alte 215 locuințe de serviciu se află în execuție efectivă în județele: Alba (22 ), Argeș (50), Călărași (30), Dolj (20), Harghita (24 ), Hunedoara (9), Ilfov (30), Tulcea (10) și Vaslui (20).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*