A fost reluată circulația pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești pe DN 61 cu restricții de viteză de 30 de km/h

FOTO CNAIR

Traficul va fi reluat joi, 21.04.2022, pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești, de pe DN 61 (km 77+200) cu restricții de viteză de 30 de km/h, urmând ca după finalizarea tuturor lucrărilor rămase de executat să se revină la viteza normală de tranzit.

Antreprenorul a executat o bună parte din lucrările de reabilitare (precum cămășuiri la infrastructura pasajului, realizarea plăcilor de continuitate, consolidarea fundației pilelor etc.), având un rest de executat care constă în lucrări la trotuarele pasajului și la scările de acces, precum și finisarea suprafețelor viaductelor de acces.

Începând cu data de 23.09.2020 s-a închis circulația rutieră pe DN 61 (km 77+200), traficul fiind deviat în funcție de categoria vehiculelor pe rute alternative.

Termenul final de execuție pentru reabilitarea pasajului peste calea ferată pe DN 61, km 77+200 la Găești este 15.06.2022, inclusiv pentru lucrările suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*