A fost reluată circulația pe ambele benzi ale Podului peste râul Prut (Giurgiulești)

A fost reluată circulația pe ambele benzi ale Podului peste râul Prut. FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că s-au ridicat restricțiile de circulație instituite pe Podul peste râul Prut, la Galați (România – Giurgiulești – Republica Moldova) situat pe DN 2B la km 149+841.

În perioada efectuării lucrărilor, circulația s-a desfășurat semaforizat pe o singură bandă.

Lucrările de consolidare ale podului au fost realizate în conformitate cu graficul convenit și se află în avans cu 2 luni față de termenul contractual.

Acestea au constat în consolidarea grinzii cu zăbrele la Clasa 1 de încărcare, șablare și vopsire tablier, reparații la placa de beton armat care susține calea pe pod, refacerea căii rutiere pe pod și a trotuarelor, amplasarea de parapeți pietonali noi precum și efectuarea de lucrări de reabilitare/reparații la racordări cu terasamentele etc..

Valoarea contractului de proiectare și execuție este de 5.837.389 lei fără TVA.

Antreprenor este Luconsa BM SRL.

Podul în lungime de 125,2 m a fost construit în anul 1949.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*